House in Annemasse

Project Details:

  • Client: Private client
  • Location: Annemasse - France

Project Description:

Renovation project and new addition to an existing country house. Located at the top of a hill with magnificent views of the Alps, the new house is divided in 3 levels: the formal area on the ground floor includes the family dining room, lounge and majlis that connect to a large outdoor terrace overlooking the mountains. 3 guest bedrooms are also located on this level. On the first floor there are 2 master bedrooms and 3 double bedrooms, all ensuite. On the basement level there are 6 ensuite guest bedrooms, 3 of which open to the front lawns connecting to the main terrace on the ground floor through the gardens. A cinema room, a gym, hammam, steam room, massage and treatment room, kids play room and large staff quarters including 5 staff rooms can also be found on this level. This project was developed in collaboration with K/M2K Architects.

Scope: Schematic Architecture / Design Development  –  Status: Under construction  –  Built area: 2100 m2